ΒΑΠΟΡΙ Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Το vapori.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα της Ι. ΣΑΛΙΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. που εδρεύει στη Χίο από το 1987. Το vapori.gr επικεντρώνεται σε είδη χιακής προέλευσης και παραγωγής. Στόχος μας είναι, να δώσουμε τη δυνατότητα στους λάτρεις του χιακού πολιτισμού, όπου και αν βρίσκονται, να γνωρίσουν και αν θέλουν να αποκτήσουν τα προϊόντα μας. Όλα τα είδη που υπάρχουν στο κατάστημα έχουν άμεση σχέση με τη Χίο και τον πολιτισμό της. Μέσα σ' αυτά, αντικατοπτρίζεται η μακραίωνη παράδοση του νησιού αλλά και η σύγχρονη πνευματική και καλλιτεχνική του δημιουργία.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα και την αισθητική, γι' αυτό επιλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα μας και σχεδιάζουμε σχολαστικά τη συσκευασία τους. Ταυτόχρονα, καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το βαπόρι μας έχει ξεκινήσει το ταξίδι του. Έχει φορτώσει από το λιμάνι της Χώρας και ανοίγεται σε θάλασσες και σε πελάγη. Ψάχνοντας μέσα στο αμπάρι του θα βρεις αντικείμενα και έργα με γούστο και αξία. Κι αν δεν βρεις αυτό που θέλεις τώρα, έχε υπομονή. Ξαναψάξε πάλι αύριο, όλο και κάτι καινούργιο θα ανακαλύψεις!